Om Oss

 

Creative Studios vill hjälpa dig framåt – hos oss kan du hyra din egen studio

Många tar steget från hemmastudion till en egen studio hos Creative Studios. Andra är redan etablerade artister, låtskrivare eller producenter. Oavsett hur långt du har kommit vill vi hjälpa dig vidare på din resa med musik. 

Stor passion för musik
Creative Studios har lång erfarenhet av musikproduktion och stor kärlek till musik. Samtidigt har vi upplevt att musikbranschen ibland kan vara hård och svår att ta sig in i – det vill vi ändra på!  Detta är en stor och viktig anledning till att vi skapat Creative Studios. I våra studios kan morgondagens stjärnor experimentera och utveckla sin musik. 

Creative Studios är också en plats för kreativa möten. Här träffas låtskrivare, artister och producenter. Idéer kommer och nya samarbeten föds. Hos oss finner du den självklara platsen för musikälskare!

Skickliga studiobyggare
Människorna bakom Creative Studios har också lång erfarenhet av att bygga musikstudios. Vi driver även företaget Ljudisoleringsexperten. Kunskaperna i ljudisolering och akustik tillsammans med vår passion för musik, är en ganska unik kombination som är grunden till Creative Studios.

Kanske finns en dröm om att bygga din helt egna studio i framtiden, kika gärna in hos oss på  http://www.ljudisoleringsexperten.se/